Spökskolan

Med en nära kontakt med publiken bjuder Spökskolan på en spännande, rolig och magisk stund. Föreställningen belyser även värdegrundstankarna, att känna sig udda och inte höra till, gemenskap och att ALLA är ok, även om vi är olika och har olika ursprungTräffa Magiska Maggan, Det rädda lilla spöket, Tjuvarna och de andra karaktärerna i en sprudlande föreställning där sångglädjen och sagoberättandet är i fokus.

Föreställningsinfo: ca 40 min lång och kan spelas på en scen i en aula/teater likväl som på golvet i en gymnastiksal eller i ett klassrum. Scenyta: ca 3X3 m. Rekvisita och scenografi kräver inga stor plats och är enkel att rigga upp/ner.
Målgrupp: F-klass, låg-& mellanstadiet, upp till ca 10 år
Teknik: PA för aktuellt antal personer, två trådlösa micar, monitorer, enkelt fast ljus. Vi har egen teknik till ca 100 personer, (1 keyboard).

Den Magiska Trädgården

För att uppleva musik tillsammans behöver man inte tala samma språk. Föreställningen ”Den Magiska Trädgården” är interaktiv med barnen och vi introducerar olika musikstilar på ett roligt och spännande sätt. Att ha en nära kontakt med barnen är en viktig del i föreställningen och vi vill även förmedla att ALLA är ok, hur de än ser ut och låter. Barnen får lyssna till, sjunga och dansa med i låtar som Myggans blues, Rock-Spindeln, Kråk-Rap och Sigge Fästing Tango. I vår sommarträdgård får ni bl a träffa Myran Tyra, Arga Getingen och Snigeln Kristina.

Föreställningsinfo: ca 40 min lång och kan spelas på en scen i en aula/teater likväl som på golvet i en gymnastiksal eller i ett klassrum. Scenyta: ca 3X3 m. Rekvisita och scenografi kräver inga stor plats och är enkel att rigga upp/ner.
Målgrupp: F-klass, låg-& mellanstadiet, upp till ca 12 år.
Teknik: PA för aktuellt antal personer, två trådlösa micar, monitorer, enkelt fast ljus. Vi har egen teknik till ca 100 personer, (1 keyboard).